Aspirator Profesional Aburi sub presiune

Utilaje agricole si industriale Bucuresti, Bucuresti acum 8 luni

Descriere anunt

Aspiratoare profesionale portabile Curatat&Dezinfectat cu aburi sub inalta presiune dedicate spalatoriilor auto si firmelor de curatenie ( avand posibilitatea de a curata covoare cu 1 dispozitiv special ce se achizitioneaza separat)fiind usor de transportat de 2 persoane( 35kg) .Dispozitivele profesionale de spalat cu aburi pot face o suprafata de curatare complet decontaminata ( SALTELELOR & CANAPELEROR ) si fac in interiorul autoturismului o sterilizare completa cu aburi pentru a preveni bolile.
Aburul bland nu va deteriora vopseaua autoturismelor si poate deodoriza eficient si elimina in mod eficient mirosul urat din masina.
In plus, aburul la temperaturi ridicate dovedeste eficienta petelor de ulei.
In particular, modelul C700 combina aspirarea si spalarea cu abur, facandu-l ca un bun curat pentru aplicatiile casnice.Modelul C700 Automat este la 3550 euro fiind ultimul model (electronic folosind bujii incandescente ) creat de partenerii mei din Hong Kong iar YS4A-V (ultimul din poze ) automat este la 2698 euro . Ambele modele functioneaza la 220 V , 2.2 KW si 8-12 bar .preturile nu contin TVA .Dezvolta-ti o afacere de succes cu investitie minima,acestea fiind folosite in zonele cu praf,nisip,muradarie intensa ( Dubai ,Romania etc.) proprietarii fiind pretentiosi nedorind a pune buretele pe autovehicule si zgaria lacul masinii ! Te rog a face o alegere inteleapta,acesta fiind viitorul ! Copiati link-ul pentru a-l vedea pe youtube : https://www.youtube.com/watch?v=Rn8lITwP0YM
2698.00 €
Nou
Vand

Bucuresti, Bucuresti Bvl.ghencea Nr 23 Sect.6

1140 accesări 0 comentarii ID #13343

Informatii utilizator

mihai christian
mihai christian 2 ani
mihai christian
Bucuresti, Bucuresti, Romania,
bvl.ghencea nr 23 sect.6
Înregistrat 2 ani
Aici gasesti orice doresti !