Statueta pitic trol ''bun-venit'' din beton model S21.

Romania, Mehedinti
Modificat acum o luna
ID #8372
PROMOVAT
150.00 RON
Conditie (unde este cazul): Nou
Ce tip de tranzactie?: Vand
Statueta pitic trol ''bun-venit'' din beton model S21.
Romania, Mehedinti,
Modificat acum o luna

Descriere

Buna ziua, cititi cu atentie anuntul.
Statueta pitic trol, zburdalnic, care traieste in munti sau in paduri, arata foarte frumos amplasat la intrarile de acces avand inscriptionat mesajul de bun-venit in engleza. Se mai poate amplasa in interioare, pe iarba din gradina, terasa, balcon, piscina, etc. Realizate din beton de inalta calitate, rezistent la conditiile meteorologice. Puteti cumpara produsele de la sediul firmei sau modalitatea de livrare la domiciliu se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare.
Detalii tehnice: Inaltime: 52 cm. / Greutate: 14 kg. Material: beton ranforsat si aditivat cu agregate concasate. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt:
Pretul produsului comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs.
In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va stau la dispozitie. Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.

 

Trimite Mesaj

  Seller's picture
  Firma
  Inregistrat pe 1. Jul 2017

  150.00 RON
  Trimite Mesaj 072169xxxx

  Locatia anuntului

  Romania, Mehedinti
  Sat Cocorova, Com. Sisesti, Jud. Mehedinti