Intaritor Poliuretanic Nesolventat EMEX 2K - PA

Materiale constructii-amenajari Jilava, Ilfov, RO acum 5 luni

Descriere anunt

    Intaritorul Poliuretanic EMEX 2K-PA este, ca si compozitie chimica, un poliizocianat aromatic cu vascozitate scazuta, nesolventat.
    Este utilizat, ca intaritor, numai pentru rasinile poliolice solvent-free, prin amestecarea celor doua componente, in vederea realizarii parametrilor tehnici:
       * Baza poliuretanica, fabricata din rasini poliolice ne-solventate, pigmenti si aditivi specializati, si
       * Intaritorul de tip “poliizocianat aromatic”, pentru asigurarea unei corecte intariri a amestecului.
    Nota: Intaritorul este ambalat separat, predozat si se livreaza la pachet cu baza poliuretanica. Utilizarea acestuia este absolut necesara, in procentele stabilite de producator, pentru polimerizarea amestecului si obtinerea parametrilor de performanta.
    Se va utiliza la temperaturi de peste +10°C.
    Culoare: maroniu.
Caracteristici principale:
    - Asigura aderenta;
    - Asigura polimerizarea;
    - Asigura gradul de luciu;
    - Creste rezistenta la uzura;
    - Creste rezistenta mecanica;
    - Creste rezistenta la zgariere;
    - Creste rezistenta chimica;
    - Asigura o duritate mare;
    - Asigura protectia la coroziune.
Domenii de Utilizare:
    Intaritorul Poliuretanic EMEX 2K-PA este folosit ca agent de polimerizare doar in combinatie cu polioli acrilici solvent-free, pentru produse poliuretanice din gama “Emex”, ca: vopsele poliuretanice de pardoseala, pardoseli poliuretanice de orice tip, sape si membrane poliuretanice.
     Acest tip de intaritor nu poate fi folosit pentru lacuri transparente sau rasini poliuretanice solventate.
     Utilizarea intaritorului se gaseste in stricta corelatie cu produsul final, pentru care va asigura performante de sistem.
     Intaritorul Poliuretanic EMEX 2K-PA beneficiaza de agrement sanitar, eliberat pentru sistemul poliuretanic final, care poate fi aplicat in toate zonele cu cerinte speciale de igiena, ca: zone de protectie sanitara, spitale, laboratoare, farmacii, unitati de alimentatie publica sau procesare de alimente, etc., conform cerintelor de igiena la nivel european.
     Pentru realizarea parametrilor optimi si performantelor maxime ale sistemului folosit, se vor respecta in mod strict atat indicatiile cat si limitarile prezentate in Fisa Tehnica a produsului de baza.42.30 Rn
Utilizator profesionist
Nou
Vand

Jilava, Ilfov, RO Soseaua Giurgiului Nr. 288 077120

3 accesări 0 comentarii ID #13913

Informatii utilizator

ROMTEHNOCHIM
ROMTEHNOCHIM 2 ani
ROMTEHNOCHIM
Jilava, Ilfov, Romania,
Soseaua Giurgiului Nr. 288
Înregistrat 2 ani
Experienta dobandita incepand din anul 1993, cumulata cu mult mai indelungata experienta a specialistilor si colaboratorilor sai, a facut ca ROMTEHNOCHIM, producatoare a marcilor “EMEX” si “NEOMATT” sa devina in prezent una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se in special prin calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor sale, confirmata si de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale impl...