Nokia E7 smartphone slider multitouch

Vânzătorul profil

George

Neînregistrat

Informații vânzător

Locaţia

  • Iasi (Iasi)
  • Romania
August 1, 2017 Iasi (Romania) Distribuie

Descriere

Piesa de colectie, veritabil slider conceput ca sprijn pt. oamenii de afaceri. Experienta imbina facilitatile si multitouch-ul unui smartphone cu versatilitatea unui BlackBerry. Meniu Ro. Conexiune in GSM/3G. Baterie rezistenta (1200 mAh): 2 zile in stand-by, 4 h consum intens. Rezolutie ecran 4: 360*640. Memorie 16 GB (14 GB disponibili efectiv). Filmeaza la o calitate buna 720p, 25/30fps, foto 8 MP. GPS, Wi-fi, bluetooth 3.0 Conexiune usoara cu Windows, cu soft Nokia.
450 de lei nenegociabil.
Tranzactia se face cash, personal, in Iasi, zona Minerva/Zimbru
OFERTA VALOASA! colectia multimedia cu carti electronice si materiale multimedia, mai exact peste 200 de titluri de specialitate din domenii ca vanzare, marketing, psihologie, spionaj, antreprenoriat, afaceri, istorie, religie si zeci de ore de audioconferinte, audiotraininguri si audiobookuri despre vanzari, leadership, copywriting, persuasiune, dezvoltare personala, gestiunea timpului de la Zig Ziglar, Jim Rohn, Tony Robbins, Jay Abraham si Tom Hopkins.
Folosind aceasta intreaba biblioteca mobila, iti poti schimba viata si ascuti abilitatile atat in afaceri cat si in viata personala!
Functia de player a dispozitivului este net superioara chiar si multora din telefoanele actuale, avand aplicatii instalate in Symbian care ruleaza multiple formate: mp3, mpg, mpeg, avi.
Folosit intensiv vreme de ani de zile, inca mai poate functiona multi ani, daca este ingrijit de un posesor cu atentie pentru telefoane de colectie. Cine stie? In timp, valoarea lui ar putea sa ajunga la valoarea de vanzare initiala, 1000 de euro.
In orice caz, pentru tot ce poate sa faca (player, recorder, camera foto si video si telefon) pentru tot ce are pe el si pentru conditia in care se gaseste, suma propusa este un chilipir.
Telefonul se vinde cu acumulator. Softurile necesare pentru Windows se descarca de pe site-ul Nokia si s-au actualizat de cand telefonul a fost lansat.

Mai multe informatii

Categorii
Telefoane
Id
#1168
Vizualizări
79
1.00 Euro €

Informații utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului"

Anunțuri similare

Sus