Atacarea proceselor-verbale emise de Inspectia auto de stat [IAS]

Personal administrativ - Contabilitate Bucuresti, RO 2 anni

Descriere anunt

Atacarea proceselor-verbale emise de Inspectia auto de stat [IAS] / Agentia executiva Administratie Auto [AEAA] in Bulgaria.
In cazul in care Inspectia auto de stat/ IAS /in Bulgaria a aplicat o amenda printr-un procesul-verbal de constatare a contraventiei (si ulterior printr-o hotarare punitiva), foarte des soferul / firma de transport pot evita plata amenzii. In camioanele/autocarele, cea mai frecventa problema este tahograful. Acesta ori nu functioneaza corect, ori nu este pus in functiune, iar deseori chiar lipseste. Angajatii Inspectia auto de stat /IAS/ in Bulgaria sau Agentia executiva Administratie Auto/ AEAA/ in Bulgaria sunt pedantici si incearca sa gaseasca chiar si cea mai mica defectiune. Spre fericirea noastra, oricat ar incerca, acestia inca nu cunosc legislatia europeana suficient de bine, mai ales regulamentele pe baza carora ei aplica amenzi si constata contraventii.

Foarte des, articolele din regulamentele pe care ei se bazeaza, sunt generale si au alte prevederi speciale care abroga cazul general. In acest caz, avocatul vorbitot la limba Romana in Bulgaria poate sa atace reglementar hotararea respectiva si s-o anuleze la instanta. Problemele pot sa nu fie legate doar de un tahograf care nu functioneaza corect, acestea pot fi legate si de niste nereguli in documentatia de transport, starea de functionare tehnica, etc.
e-mail: d_marinow71@abv.bg
www.bulgaria-lawyer.com
Telefoane : Viber, WhatsApp 0744221138; 0767159717; 00359877108946


Gratuit

Bucuresti, RO Bucuresti, Sector 1 112

38 accesări 0 comentarii ID #1783

Informatii utilizator

Denislav Marinov
Denislav Marinov Vanzator neinregistrat
Denislav Marinov
Vanzator neinregistrat