Masina pentru lipit si sigilat pungi cu pedala FRE-600

Firme-Echipamente profesionale Bucuresti, RO acum 4 luni

Descriere anunt

Acest aparat este destinat lipirii pungilor din polietilena si polipropilena ce au o suprafata de sigilat de aproximativ 600mm.
Dispozitivul FRE-600 se alimenteaza la priza de 220V si va permite o reglare a temperaturii in functie de grosimea pungii.
Cu ajutorul acestui aparat de lipit pungi pastrati alimentele si fructele in conditii optime de igiena, sau a produselor textile in pungi vidate pentru evitarea cotactului cu praful si bacteriile.
Masina pentru lipit si sigilat pungi FRE-600 lipeste cu rapiditate, iar dispozitivul se actioneaza prin apasarea pedalei cu care vine in dotare.

Caracteristici:
Fabricata din metal
Nu necesita preincalzire
Sigileaza pungile instant
Timer de reglare a timpului de actionare in functie de material
Temperatura reglabila in funtie de grosimea pungii
Lungime de lipire: 600 mm
Dimensiune aparat: 750 x 85 x 180mm
Greutate masina: 13.5 kg
Led indicator de functionare
375.00 Rn
Utilizator profesionist
Nou
Vand

Bucuresti, RO

12 accesări 0 comentarii ID #16710

Informatii utilizator

MarcoDora
MarcoDora 2 ani
MarcoDora
Bucuresti, Romania
Înregistrat 2 ani
Magazin online cu o gama foarte variata de produse si branduri de electronice, electrocascine, articole pentru bucatarie, home&deco, accesorii auto, electrice, scule si unelte electrice, instrumente muzicale si multe altele totul la preturi foarte avantajoase si cu livrare imediata din stoc propriu prin curier rapid in toata tara purtant garantia calitatii. Comercializam in Romania produse de calitate pentru casa, gradina, electrice, electronice ,electrocasnice ,instrumente muzicale si acces...