Cumparam creante ipotecare sau neipotecare, detinute de persoane fizice sau juridice

Servicii - Afaceri Bucuresti Sector 1, Ilfov, RO acum 4 luni

Descriere anunt

CUMPARAM CREANŢE EXTREM DE DIFICIL DE ÎNCASATA / RECUPERAT, CREANTE PRESCRISE, DEBITORI PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE
I. Cumparam urmatoarele categorii de creanţe:
1. Creanţe neprescrise, dificil de încasat, afectate de urmatoarele dificultaţi la încasare: debitorii nu pot fi gasiţi, documentele justificative sunt insuficiente, debitorul contesta creanţa;
2. Creanţe neprescrise, extrem de dificil de încasat, sunt acele creanţe care le cumparam de la dumneavoastra şi pentru care nu aveţi nici un act justificativ, sau aveţi acte extrem de precare.
3. Creanţe asupra unor debitori aflaţi în insolvenţa sau faliment, inclusiv creanţele accesorii şi subsidiare bugetare, de restituire a impozitelor şi taxelor de la buget.
4.Creanţe prescrise, cu vechimea cuprinsa între 3 - 10 ani, pentru care a fost invocata şi opusa de catre debitor prescripţia extinctiva sau nu.
II. Modalitatea de plata:
După un studiu complex şi gratuit de solvabilitate a debitorului şi o evaluare a eforturilor şi implicaţiilor necesare, vă întocmim oferta financiară propriuzisă, pentru creanţele achiziţionate, în funcţie de vechime, dificultate, cuantum, oferta variază.
AVEŢI POSIBILITATEA SA OPTAŢI PENTRU UNA DINTRE URMATOARELE OFERTE:
1. La incheierea contractului: 2 % - 15% din valoarea nominala a creanţei dumneavoastra, preţ, care se structureaza în funcţie de mai mulţi factori:
a) suma, cuantumul creanţei;
b) situaţia debitorului;
c) vechimea creanţei;
d) debitorul şi solvabilitatea acesuia;
e) documentele justificative şi temeinicia acestora;

III. De reţinut:
Activitatea, descrisa se manifesta şi se caracterizeaza printr-o activitate profesionala cu caracter permanent. Cumparam creanţe, si suntem dispuşi sa achiziţionam creanţele dumneavoastra ori de câte ori va veţi manifesta interesul sa le înstrainaţi, daca ajungem la un acord de voinţa.
100000.00 €
Cumpar

Bucuresti Sector 1, Ilfov, RO

7 accesări 0 comentarii ID #16719

Informatii utilizator

CREDIT RECOVERY SOLUTIONS
CREDIT RECOVERY SOLUTIONS acum 4 luni
CREDIT RECOVERY SOLUTIONS
Bucuresti Sector 1, Ilfov, Romania
Înregistrat acum 4 luni